XMlite LED Beam Tuturkeun Spot lampu - FS800

FS800 nyaeta XMLITE produk anyar dina 2021. Naha ngaranna: LED Beam Tuturkeun Spot lampu?Kusabab sudut cahayana leutik sapertos sinar.Gambar di handap ieu nalika urang jarak 90 méter.Pangaruhna sapertos tabung balok lempeng.Nalika para nasabah ningali éta sareng 90% konsumén resep éta.

news2

Ngagunakeun modul sumber lampu bodas LED umur panjang.Diaméter eunteung optik hareup nyaéta 266mm.Kisaran sudut nyaéta 3.5-11 derajat.Ukuran titik disaluyukeun sacara manual.The 90 méter katerangan sudut minimum nepi ka 1100lux.Keseragaman titik tinggi.Linier aperture0-100%, CTO hawa warna linier bisa adjustable, sarta kurva dimming saluareun linearity.Kacaangan luhur ngaleuwihan lampu 1500W tradisional.Ku kituna teu kudu salempang ngeunaan buruk sumber cahaya, sarta teu kudu salempang ngeunaan ngagantian biaya sumber cahaya.

news1

waktos pos: Jan-25-2022