Aakku 800W LED Profil Pindah sirah lampu, LED Framing Pindah Kepala lampu

800W LED Profil Pindah sirah lampu, LED Framing Pindah Kepala lampu

Katerangan pondok:

Modél: H9

tegangan: 110-240

Modél bohlam: 800LED MESIN BODAS

Éfék roda: /

Kabayang warna: CMY + CTO

Gobo: Maneuh gobo: 9 gobo + bodas.Rotasi gobo: 7 gobo + bodas, bisa dirobah

kakuatan: 

IP lever:

Voltaseu:

ukuran:

fungsi:

Ukuran karton:


Rincian produk

Tag produk

Panjelasan Produk

The H9 dipingpin profil pindah lampu sirah diluncurkeun dina 2020. Ieu ngagunakeun efisiensi tinggi sumber lampu modul LED bodas kalayan hirup sumber lampu nepi ka 20.000 jam.Ieu propil LED profésional pindah lampu sirah;sistem optik canggih, rentang sudut 5-52 °;adopts konduktivitas termal tinggi pipe tambaga jeung sistem cooling kipas, nu leuwih jempé;XMlite téhnologi dipaténkeun 180 ° flip sistem framing grafik gancang, bisa motong kana grafik béda, nyiksikan positioning akurat, opat sisi jelas;CMY stepless warna campur kode, multi warna kabayang pinuh bisa nyugemakeun The sutradara lampu;uniformity titik saluhur 90%, sarta ngabogaan ditukeurkeun piring gobo puteran, kalawan éfék pola jelas tur seukeut;ukuran leutik sarta beurat hampang.

Video

Spésifikasi Technicol

Modél:H9

Mode Saluran: 42/49CH;

Sumber Cahaya

Lampu: 800W Bodas LED Engine ;

waktos hirup: 20000 jam;

Cahaya Sumber Luminous Flux: 35000LM;

Sistim optik

Beam Malaikat: 5,5 ~ 52 °;

Dimmer: 0-100% adjustment linier;

Iris: Disphragm adjustable;

Roda Gobo

Gobo maneuh : 9 gobo + bodas.

Rotasi gobo: 7 gobo + bodas, bisa dirobah;

Roda Warna

7 ngalereskeun kelir + bodas + CMY + CTO.CT: 3200-6000K

Sistem Prisma

Prisma: 4 facet prisma, Frost fungsi;

Sistim Framing

Potong: 4 piring.Saatos motong, pola canrotation 180 °.

Sistim konci posisi: Sistim konci posisi magnét.

Inpormasi listrik

kakuatan: AC180-240V, 50 / 60Hz;

Total kakuatan: 1000W;

PAN & TILT

Pan: 540 °;8Bit/16Bit;

Dengdekkeun: 270°;8Bit/16`Bit;

Kontrol & Layar

mamerkeun: tampilan layar 2.8 inci, bisa ngabalikeun 180 °;Konektor tiasa nyetél alamat DMX kalayan kakuatan sareng ningkatkeun parangkat lunak.

1200W LED profile Moving Head Light, LED 4 in 1 Moving head light5
https://www.movingheadhybrid.com/800w-led-profile-moving-head-lightled-framing-moving-head-light-product/

Ukuran & Beurat

Ukuran produk: 438x302x787mm;

kotak karton: 540X400X880mm;

NW: 41KG ;

GW: 44 KG

Info lianna

1200W LED profile Moving Head Light, LED 4 in 1 Moving head light4

Asesoris

1.Kabel Daya

2. kabel kaamanan

3. Manual pamaké

4. Kait

5. Flycase (opsional)

6. Raincover (opsional)


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami